Kaverin kanssa heitettiin ilmaan haaste: Aloitetaan henkilökohtainen läskileiri. Tarvetta painonpudotukseen on molemmilla, tietoa ja tahtoa löytyy, mutta löytyy myös laiskat ja nautinnonhaluiset luonteet.

Ei tässä auta kuin katsoa totuutta silmiin, jälleen kerran:

Meikäläisen paino oli tänä aamuna 96,7 kiloa. Vuoden 2010 alussa se oli 104,5 kiloa. Viime kesänä se käväisi 89,9 kilossa. Eli ihan vielä en ole kattopainossani, mutta mitä helvettiä olen viime syksyn aikana oikein touhunnut? No, pääasiassa olen syönyt suklaata.

Muuta faktaa: Pituus 163 senttiä eli nykyinen BMI on 36,39. Hyi saatana.

Vyötärön kapein kohta: 88 cm

Oksettava maharöllykkkä: 98 cm

Ja persauksen/lantion levein kohta: 124 cm

Näitähän on sitten hyvä lähteä pienentelemään. Läskileirin ensimmäinen haaste on pudottaa painoa viisi kiloa 1.4. mennessä. Eli aikaa on 39 päivää ja kisa lähti käyntiin nyt! Pelissä on 100 euroa kummaltakin osapuolelta. Jos kumpikin onnistuu, mennään ostelemaan niillä satkuilla jotain kivaa, mutta ei ruokaa ;) Jos toinen epäonnistuu, on toinen viisi kiloa kevyempi, iloinen 200 euron omistaja. Ja toinen on luuseri ja itkee.

Omalta osaltani päivä on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Olen aloittanut päiväni juomalla puoli litraa vettä ja reippaillut pakkasessa puoli tuntia koiran kanssa. Lenkin jälkeen kiskaisin aamupalaksi pari kuppia kahvia, kaksi kananmunaa ja lauantaiset salaatinjämät. Seuraavaksi menenkin tutustumaan kuntosalitarjontaan. Siis ihan vaan täällä netissä.