...Menin kuntosalille ja uimaan. Edellisestä kuntosalikerrasta taitaa olla kymmenisen vuotta ja senpä takia lähes kaikki laitteet olikin mulle vieraita enkä edes tiennyt, miten päin niissä olisi pitänyt olla. Tyydyin sitten polkemaan jonkin aikaa kuntopyörää ja testailin muutamaa laitetta, mutta eipä tuolla nyt oikein voi kehuskella. Uitua tuli sentään edes 500 metriä ja vesijuoksinkin ilman vyötä ehkä jonkun parisataa metriä.

Mutta pääasia olikin, että sain lähdettyä. En ole edelleenkään vakuuttunut, että kuntosali olisi mun juttuni. Nytkin alkoi vaan naurattaa, kun joku äijä ähisi niin tosissaan.. Uiminen sen sijaan on aina maistunut. Haluaisin vaan siinäkin kehittyä ja mennä jollekin tekniikkakursille. Sillä vaikka olenkin hyvä uimari, on tekniikkani ihan pielessä enkä vaan pääse etenemään kovin nopeasti. Lisäksi perinteinen rintauinti vetää myös niskaa jumiin. Joskus vielä aion tekniikkakurssille osallistua. Ehkäpä jo ensi syksynä?

Kuntosali laitetaan nyt jonkinlaiseen harkintaan. Pitäisi käydä jossain ohjauksessa hakemassa edes ohjelma, vaikka sitten jatkossa hyödyntäisikin tuota lähisalia. Se oli vaan aika pieni ja melkein tuntuu siltä, että saman hyödyn saisi kun kotona vähän punnertaisi ja nostelisi puntteja. Eri asia sitten, tuleeko kotona tehtyä.. Tällä hetkellä vaan rahatilanne on sellainen, että ei ole varaa maksaa mistään ohjauksista eikä hankkia mitään jäsenyyksiä. Lisäksi salin olisi hyvä olla kävelymatkan päässä kotoa, muuten ei tule lähdetttyä. Muutenkaan kun tuo sali ei niin hirveästi kiinnosta, niin olisi ehkä parempi käydä vaan sellaisissa harrastuksissa, joihin pysyy mielenkiinto yllä.  Huomenna menen pitkästä aikaa joogaamaan, ehkä. Vielä en lupaa mitään.

Tänään on vielä edessä tunnin reippailu koiran kanssa eli päivän liikuntasaldo on mielestäni hyvä. Söin uimahallin jälkeen yhden täytetyn kanafileen, kuskusia ja paahdettuja kasviksia sekä pari siivua juustoa. Kyllä maistui. Liikunnan huono puoli on kyllä se, että heti ruokahalu paranee. Ja kun se on jo muutenkin ihan liian hyvä!

Illalla vielä varmaan rahkaa.. proteiinia ja rasvaa, sillä se lihas kasvaa!