Ja toinen lapa ihan jumissa. Sen siitä saa, kun vähän eväänsä liikauttaa. Paino oli tänään 95,9 eli sunnuntain krapulamätöt poistuivat onneksi päivässä. Se viisi kiloahan putoaa ihan huomaamatta ;) Eilen illalla tuli vielä syötyä hieman vadelmamustikkarahkaa ja juotua liian iso kupillinen kaakaota, kun oli sellainen horkka päällä, että oli pakko saada jotain lämmikettä. Niin ja kaakaon kanssa söin myös yhden leipomani mantelileipäsen. Kaakkaoon laitoin todella paljon sokeritonta luomukaakaojauhetta ja ihan vähän luomuruokosokeria eli sehän oli varsinainen terveysjuoma!

Aamu alkoi taas puolella litralla vettä ja koiralenkillä. Jonka jälkeen itse aamupalalle: kahvia ja mantelileipä juustolla ja munalla. Niin hyvää. En nyt syö lainkaan tavallista leipää, sillä uskottava se on, että viljat turvottaa pirusti ja perse huutaa hoosiannaa..

Tänään jää todennäköisesti jooga väliin, kun ei vaan kiinnosta lähteä palelemaan tuonne pakkaseen. Lisäksi mulla on vähän flunssainen olo ja hirveästi muuta hommaa. Illalla on ehkäpä koiraharrastustakin, niin se saa riittää tälle päivälle, vaikka siellä nyt ei paljoa liikuntaa tule, kun seisoskellaan vaan paikallaan ja palellaan.. Että selityksen makua täällä läskileirissä, mutta katsotaan nyt, mihin tästä innostuu. Voi kunpa joogasali olisi tuossa kävelymatkan päässä, niin oikeasti kävisin varmasti useammin. Mutta kaupunkiin on ärsyttävää aina erikseen lähteä. Tokihan sitä voisi tehdä joogaharjoituksen myös kotona ja välillä teenkin, mutta salilla vaan pääsee paremmin sopivaan mielentilaan.

Mietin eilen kävellessä taas paljon suhdetta ruokaani ja meidän nykyistä ruokapoloitiikkaamme ja tulin siihen tulokseen, että asioiden on muututtava tai muuten en koskaan saavuta mitään pysyvää.

Palaan vielä tähän aiheeseen.